Achteraf betalen met AfterPay

Veilig achteraf betalen met AfterPay

Eerst het product zien en dan pas betalen? Dit kan door te kiezen voor de optie "achteraf betalen". Bij Frank kunt achteraf betalen met AfterPay. Hieronder vindt u meer informatie over hoe achteraf betalen bij AfterPay in zijn werk gaat:

  • Na het shoppen klikt u op het winkelwagentje. Bij betaalmethode selecteert u "achteraf betalen" (herkenbaar aan het logo van AfterPay).
  • Nadat u AfterPay hebt geselecteerd als betaalmethode moet u enkele persoonsgegevens invoeren. Deze heeft AfterPay nodig voor een correcte afwikkeling van de betaling. Aan de hand van de bestelgegevens doet AfterPay een snelle gegevenscheck.
  • Nadat de gegevens zijn gecontroleerd, kunt u het bestelproces afronden door op "bevestigen" te klikken.
  • Frank verstuurt vervolgens uw bestelling. Na ontvangst kunt u rustig het product bekijken, ervaren en eventueel retourneren.
  • Nadat u uw bestelling heeft ontvangen, krijgt u van AfterPay per mail een betaaloverzicht. U kunt het orderbedrag overmaken door middel van overschrijving of via de iDeal-button in de digitale factuur. Wat wel zo makkelijk is, is dat AfterPay u 2 weken de tijd geeft om het bedrag over te maken. U kunt zelf kiezen op welk moment u betaalt. Vanzelfsprekend moet dit wel binnen de betaaltermijn van 2 weken zijn.

Let op: betaalt u voor de eerste keer met AfterPay, dan kan het maximaal 10 dagen duren voordat uw order door ons in behandeling wordt genomen.

Hieronder vindt u meer details omtrent achteraf betalen bij Frank met AfterPay:

AfterPay voert voor Frank het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via e-mail ontvangt om uw gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met AfterPay voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy-statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Voor een betaling via AfterPay wordt een bedrag van € 0,90 aan transactiekosten in rekening gebracht. Deze kosten krijgt u teruggestort op het moment dat u een bestelling retourneert.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.